Unha victoria e unha derrota neste fin de semana

CONCELLO DE LARACHA - CONCELLO DE ZAS: 26 – 25
(15 – 2; 0 – 9;
3 – 8; 8 – 6) (Acumulado: 15 - 2; 15 - 11; 18 - 19; 26 - 25)
CONCELLO DE ZAS: Carla, 0 ptos; Lucía, 0 ptos; María, 2 ptos; Nazaret, 2 ptos; Sara, 2 ptos – quinteto inicial – Elena, 0 ptos; Sandra, 9 ptos; Nerea: 4 ptos; Sabrina: 0 ptos; Patricia: 6 ptos.
Árbitros: Tato e Pazos. Sin complicacións.
Partido no que no primeiro cuarto as cousas pintaban mal para o equipo de Baio cun parcial de 15 – 2, onde as rapazas de Laracha convertían tres triplas que lles permitían tomar vantaxe no marcador. No 2º cuarto a situación cambiou, e este cambio ven dado dunha boa defensa por parte do equipo de Baio, que conseguiu deixar ó equipo de casa en cero puntos neste cuarto, chegándose ao descanso cun marcador de 15 – 11, estando o partido aberto para calquera dos dous equipos. Tralo descanso, chegou a remontada das rapazas de Baio no marcador, para no último cuarto ver un partido con alternancias no marcador ata o final, caendo a victoria do lado de Laracha.
Previsión Próxima xornada:
Partido ante o segundo clasificado desta liga.
Concello de Zas – Calasancias
Día: Sábado, 26
Hora: 12:00 h
Pista: Polideportivo de ZAS. (Cambio de pista habitual)

LIGA PROVINCIAL INFANTIL
BCA MATOGRANDE 34-C.B. BAIO 45
1º-10-9
2º-21-22
3º-28-33
4º-34-45

C.B BAIO:ALBERTO(11),BRAIS(5),FABIO(2)DAVID(12),CRISTINA(15),XIAN y JAVI SANTIAGO.
Trabajada primera victoria del C.B BAIO en esta segunda parte de la liga infantil y probablemente el mejor partido de los chicos de Pablo Moreira en esta temporada.El encuentro fue muy igualado en los dos primeros cuartos y eso que los de soneira tuvieron que luchar tanto con el buen hacer del equipo rival como con el mesa designado para el partido,que se "olvido" de anotar 6 puntos de los baieses(esto es algo habitual en esta liga ya que en la primera fase paso algo similar pero con un final muy distinto al de hoy).La segunda mitad del choque el Baio apreto en defensa y con un juego basado en rapidas transiciones lograron la victoria.A destacar el liderazgo de David Facal en la pintura,tanto en puntos como en defensa,como de Cristina Sacedon que con sus contraataques fulmino las esperanzas de remontar el partido del BCA Matogrande.Forza Baio!!!!